Vad vill du med ditt Karlskoga?

Skummade igenom sossarnas lokala program för Karlskoga. (Visserligen daterat 2006, men ändå.) Det jag läste var intressant och jag säga att jag håller med i de flesta punkter. Så tycker jag också! Men jag är Moderat så hur går det ihop?

Skillnaden som jag ser det ligger i att jag har uppfattningen att det finns inte en lösning det finns massor av olika lösningar. Jag tror att alla människor vill och kan fatta sina egna beslut och vill välja sin framtid.

Jag tror också att det är lätt att fastna i fack, mönster och tankesätt. För att skapa förändring behövs nya tankar. Hjärnan hos oss människor vill använda samma vägar, för det spar energi. Men om du gör som du alltid gjort får du det du alltid fått.

Karlskoga är en trevlig småstad med nära till naturen och kulturen. Det senaste året har det stormat på möten och i lokala tidningar. Kommunens invånare har inte hållit med i de beslut som fattats om skolor i centrum, Granbergsdal och gymnasium. Upprördheten har varit stor över skenande kostnader för ombyggnader av kommunhuset och den samtida bristen på pengar till ett nytt badhus.

Karlskoga kommun har de senaste 40 åren varit styrda av socialdemokratisk majoritet. Undrar hur det hade varit om ideologierna hade turats om att vara i majoritet? Till hösten är det val. Hur vill du att ditt Karlskoga ska utvecklas till en ännu bättre plats att leva på?

Gör ditt val till valet “Om du gör som du alltid gjort får du det du alltid fått” eller “Om det du gör inte fungerar, gör något annat.” Testa en annan lösning, ett annat styre i Karlskoga, vem vet vad som händer.