Lyxa gärna men inte på min bekostnad.

Som innevånare i Karlskoga kommun förväntar jag mig service från kommunens anställda och tjänstemän. På något sätt har jag fått för mig att de finns till för min och för din skull. Men det finns inga gratisluncher här i världen.

För att få den service jag förtjänar från barnomsorgen, skolan, äldrevården eller gatuförvaltningen så måste jag betala. Suck, det har jag ju inte lust med.

Och framförallt har jag ju inte lust att betala till ett överdådigt genomlyxigt kommunhus medan arbetsmiljön i Karlskogas skolor, för både elever och lärare, är under all kritik.

Det är dags för en vändning i Karlskoga. Mindre lyx åt tjänstemän och politiker och mer till dem som förtjänar och behöver det. Alltså skolorna, äldrevården och vi kommuninnevånare.

Vill du bo i en kommun som styrs av människor som kan hantera en plånbok utan att få överraskningar när räkningarna ska betalas. Gör din röst hörd i kommunvalet i höst och rösta för förändring. Rösta för mindre lyx, mindre ekonomisk kaos. Rösta på Moderaterna.